Будь-який власник спортивного залу, басейну чи фітнес-залу повинен потурбуватись про власну безпеку, встановивши у приміщеннях сучасні та надійні системи відеоспостереження.

Для того аби запобігти шахрайству та крадіжкам, співробітниками охоронної фірми «Кедр ЛТД» проводяться роботи з встановлення систем відеоспостереження у спортивних залах, басейнах та фітнес-клубах наступних населених пунктів Васильківскього району Київської області: Барахти, Безп’ятне, Березанщина, Борисів, Борова, Бугаївка, Васильків, В. Бугаївка, В. Мотовилівка, В. Солтанівка, Гвоздов, Глеваха, Данилівка, Деревянки, Залізне, Здорівка, Зелений Бір, Зозулі, Іванковичі, Калинівка, Кобці, Кодаки, Крушинка, Крячки, Кулібаба, Мархалівка, Митниці, Путрівка, Хлепча, Червоне.

Спеціалісти охоронної фірми «Кедр ЛТД» допоможуть у встановленні камер в залежності від типу об’єкту, його площі, освітлення, кількості приміщень тощо. Для спортивного залу чи фітнес-клубу фахівці зможуть підібрати високоякісні камери з гарною роздільною здатністю.

Як правильно розміщувати камери у спортзалах, фітнес-клубах та басейнах. Які треба використовувати відеокамери? Необхідність розміщення системи відеоспостереження.

Умови розміщення камер в спортзалах та фітнес-клубах

Основна мета розміщення відеоспостереження – безпека людей, що знаходяться на тренуванні в спортзалах та фітнес-клубах, а також в басейнах. При підборі тих чи інших пристроїв для відеоспостереження слід дотримуватись наступних порад:

  1. Камери повинні мати високу роздільну здатність. Чим вище така роздільна здатність, тим більше дрібних деталей ви зможете роздивитись. Особливо треба потурбуватись про встановлення таких камер у місцях, де на ваш погляд частіше за все можуть відбуватись крадіжки. Це стосується спортивних залів, фітнес-клубів та басейнів.
  2. При встановленні відеоспостереження треба потурбуватись про підключення системи до інтернету та телефону. Так, часто клуби працюють цілодобово, тож за допомогою смартфону можна спостерігати за ситуацією в клубі чи басейні дистанційно.
  3. Якщо ваш клуб має відкриті приміщення, то краще придбати камери з вологозахищеним корпусом, оскільки погодні умови можуть псувати пристрої.
  4. Треба потурбуватись про придбання відеореєстратора, який зможе зчитувати та показувати інформацію з відеокамер. Відеореєстратор може зберігати записи впродовж багатьох місяців і у разі потреби відтворювати їх.
Необхідність розміщення камер в залах, де проходять тренування, доведена. Так, часто відвідувач у тренажерному залі чи басейні залишає під час плавання чи тренування телефон на вільному місці, а потім може не знайти його, оскільки смартфон було викрадено. Для того аби визначити, хто вкрав телефон, і є необхідними відеокамери. Відеонагляд можна монтувати у багатьох місцях, а саме камери встановлюють:

  • в залах для тренування чи в самому залі, де є басейн;
  • у спортивних кафе;
  • у коридорах;
  • у ліфті;
  • попереду входу в зал чи роздягальню.

Особливості встановлення камер та нагляду

Заборонено встановлювати камери в роздягальнях, солярії, кімнатах відпочинку, в іншому разі можна отримати проблеми із законом.

Зображення з камер будуть виводитись на монітори, які розміщено в окремому приміщенні. Крім того, у будь-який момент часу керівники та директора таких залів зможуть підключитись до системи відеоспостереження та подивитись, чим займаються співробітники впродовж робочих часів. Відеоспостереження в спортзалах, фітнес-клубах та басейні дозволить уникнути багатьох проблем, пов’язаних з безпекою та надійністю.